INTRODUCTIEFILM BEZOEKERS NEDERLANDS

INTRODUCTION FILM VISITORS ENGLISH

Bezoekt u binnenkort het Utrecht Science Park/Bilthoven (USPB) ? Dan dient uw contactpersoon u altijd als bezoeker aan te melden.

Uw contactpersoon

  • meldt u aan als bezoeker
  • brengt u op de hoogte van de legitimatieplicht
  • reserveert, indien nodig, een bezoekersparkeerplaats voor u en brengt u op de hoogte van het USPB-parkeerbeleid.

Op de dag van uw afspraak

  • meldt u zich bij de receptie bij de hoofdingang (Antonie van Leeuwenhoeklaan 9)
  • geeft u de naam van uw USPB contactpersoon door
  • ontvangt u na legitimatie een bezoekerspas, plattegrond en huisregels in het Nederlands of Engels
  • meldt de receptie uw contactpersoon telefonisch dat u gearriveerd bent en stemt af of u opgehaald wordt of zelf naar uw afspraak gaat.

OV

Komt u met  openbaar vervoer? Fijn! Wij adviseren 9292  of de NS-reisplanner gebruiken. Op station Bilthoven zijn Campusbikes en andere leenfietsen beschikbaar (ongeveer 10 minuten fietsen). Ook vertrekken er regelmatig bussen richting USPB.

Eigen vervoer

Gebruik voor uw routeplanner of navigatie het adres: Antonie van Leeuwenhoeklaan 11 of 13 (NIET 9).

Komt u met eigen vervoer? De Antonie van Leeuwenhoeklaan is alleen vanaf de oostkant (Soestdijkseweg) bereikbaar voor gemotoriseerd vervoer.

Parkeren

Voor bezoekers is een speciale bezoekersparkeerplaats: P4. Deze bevindt zich schuin tegenover de hoofdingang, aan de overkant van de Antonie van Leeuwenhoeklaan.

U meldt zich bij de beveiliging via de intercom bij de slagboom voor P4. Bent u aangemeld, dan opent de beveiliging de slagboom voor u.

Vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen adviseren wij u om bij voorkeur met het openbaar vervoer te komen.

Contractors

Komt u als contractor werkzaamheden uitvoeren op USPB? Dan brengt uw contactpersoon u op de hoogte van van de regelgeving die hieraan verbonden is. Vast onderdeel is de USPB veiligheidsfilm.

Informatie

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact op met de tereineigenaar, Pooonwalla Science Park B.V.: servicecenter@poonawallasciencepark.nl; 030-8004200.